تحقیق درباره کاشت ، تولید و بسته بندی زعفران

فرمت فایل : word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 60 صفحه     زعفران رشته ای :   عبارتست از کلاله همراه با قسمتی از خامۀ مادگی گل گیاه زعفران زراعی (C.S.L) [1] که به روشهای مختلف خشک شده است. کلاله دارای سه انشعاب به رنگ قرمز مخصوص به خود ، به شکل شیپور، با لبۀ فوقانی دندانه دار، به طول 40-20 میلی متر بوده که در قسمت انتهایی به خامۀ نارنجی متمایل به زرد متصل می باشند.   زعفران رشته ای بریده :   عبارتست از کلالۀ خشک شدۀ مادگی گل زعفران زراعی به رنگ قرمز مخص ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.